pt.jpg

Portugáliai kempingek

Kemping Portugália

Portugália egyike a legnépszerűbb nyaralási úticéloknak Európában. Portugália a sokféle látnivalón kívül több kempinget is kínál. A Vacansoleil az ország legszebb helyein választott ki kempingeket. Kösse össze kempingnyaralását egy városlátogatással Lisszabonba vagy Porto-ba, illetve strandolással Algarve tartományban. Portugáliában mindig közel vagyunk a tengerparthoz és a pihenésre alkalmas helyekhez. Lisszabon Európa egyik legszebb városa, egy nap nem is elég arra, hogy mindent megnézzünk. A Costa Caparica-i kempingből könnyen el lehet jutni ebbe a szép városba.

A portugál kulináris élményekre vágyó vendégeknek a Porto közelében található Rio Alto kemping ajánlott. Sokan Porto-t tartják  Portugália kulináris fővárosámak. A portói borok is innen származnak, de híresek az itt kapható tenger gyümölcseiből vagy a tőkehalból elkészített ételek is. Ha csendes és nyugalmas nyaralásra vágyik, Algarve, Portugália legdélibb tartománya az ideális megoldás. Akár télen is érdemes pár kellemes napot eltölteni, hiszen itt akkor is enyhe az idő. Fedezze fel egy kempingnyaralás során Portugáliát!

Régiók Portugáliában:

Algarve

Lisszabon

Costa de Prata

Porto

 

Válasszon a 7 kempingek Portugália Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Orbitur Costa de Caparica

Costa de Caparica - Lisszabon - Portugália

A kempingből egy kis ösvény vezet a partra. A gyermekeket játszóterek teszik vidámabbá. Lisszabont, a Tagus folyón átívelő híd és a komp is elérhető közelségben van.

Kemping Turiscampo

Lagos - Algarve - Portugália

Szépen gondozott, virágokkal borított kemping Lagos-hoz közel. Medence, terasz, jó étterem és kellemes homokos strand Luz-nél 2,5 km-re.

Kemping Saõ Pedro de Moel

Marinha Grande / Leiria - Costa de Prata - Portugália

Erdei kemping fél kilométerre a strandtól. Fantasztikus tengerpart öblökkel, hegyekkel és strandokkal szegélyezett. A közelben találjuk Leiria sziklába vájt kastélyát.

Kemping Rio Alto

Póvoa de Varzim - Porto - Portugália

A kemping 35 km-re található a híres Porto várostól, de a közeli Póvoa de Varzim is megér egy sétát. A strand is közel esik, a kemping mellett golfozási lehetőség is adott.

Kemping Angeiras

Angeiras - Porto - Portugália

Kis, családias kemping, Porto-tól 17 km-re, északra. Szép helyen található,a homokos tengerparthoz közel, gyalog is könnyen elérhető távolságban (300 m).