it-tos.jpg

Toszkánai kempingek

Toszkánai kempingek

Ha szabadságunkat egy kempingben, Toszkánában akarjuk eltölteni, akkor itt minden hozzávalót megtalálunk a tökéletes nyaraláshoz. Természet, bájos falvak, múzeumok, teraszos kávézók, finom ételek, látni- és tennivalók sokasága, Nap, tenger és strandok – Toszkánában minden valóra válik, amiről csak álmodozott. Ebben az olasz régióban több kemping is található. Nem akarja magával hozni a saját lakókocsiját vagy sátrát? Semmi gond, a toszkán kempingekben teljesen felszerelt mobilházak várják a pihenni vágyó családokat. 

Mutasson többet
Válasszon a 17 kempingek Toszkána Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Siena Colleverde

Siena - Toszkána - Olaszország

A történelmi belvároshoz közeli egyik dombról csodálatos kilátás nyílik az egyik leggyönyörűbb toszkán városra. A híres siena-i lóversenyt, a Palio-t évente kétszer rendezik meg.

Kemping Norcenni Girasole Club

Figline Valdarno - Toszkána - Olaszország

Mindenki számára ideális ez a hatalmas területen fekvő modern kemping. Lehet úszni a medencékben, sportolni, jókat enni, táncolni, és persze kirándulni, a városok kincseit felfedezni.

Kemping Barco Reale

San Baronto - Toszkána - Olaszország

A kemping egy régi vadászterületen fekszik, csodálatos kilátással a Toszkán tájra. Számos lehetőséget kínál minden korosztály számára. Kirándulási tipp: híres toszkán városok.

Kemping La Chiocciola

Capannole - Toszkána - Olaszország

Bájos, igazi toszkán hangulatú kemping. A csodálatos táj családi kirándulásokra invitál. A kempingben a hatalmas úszómedencében élvezhetjük a nyaralás kellemes napjait.