it.jpg

Olaszországi kempingek

Kempingezés Olaszországban

Ha egy olasz kempinget választ, akkor egy gyönyörű városokkal, lenyűgöző kultúrával, csodálatos strandokkal, különös szigetekkel, ámulatba ejtő vidéki tájakkal és finomabbnál finomabb ételekkel teli ország mellett döntött. Az olasz csizma tökéletes elhelyezkedésének köszönhetően mindenféle nyaralásra alkalmas. Mind a művészetek, építészet és történelem kedvelői találnak itt megannyi látnivalót, de a vendégszeretet, az ághajlat és az egyedi hangulat szintén népszerű célponttá teszi Olaszországot. Ezért választotta ki Önnek a kempingek széles választékát a La Dolce Vita vagy a La Bella Italia hazájában.

Mutasson többet
Válasszon a 86 kempingek Olaszország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping San Francesco

Caorle - Adriai tengerpart - Olaszország

Hatalmas területű kemping 5 úszó- és 3 gyermekmedencével, vízicsúszdákkal, jacuzzival, diszkóval, játszótérrel, játszóparkkal, stranddal és sokféle sport és szórakozási lehetőséggel.

Kemping Park Albatros

San Vincenzo - Toszkána - Olaszország

Ez az egyik legnépszerűbb Vacansoleil kemping. Egész nap sokféle szórakozási lehetőséget kínál a kisgyerekek és tinik számára egyaránt. A strand 800 méterre található.

Kemping Isamar

Isola Verde - Adriai tengerpart - Olaszország

Számos vízi - 7 úszó- - és 3 gyermekmedence, csúszdák, széles strand és egyéb szórakozási lehetőség - pl. lovasiskola - vár mindenkit. Kirándulási tipp: Velence, Chioggia.

Kemping Punta Spin

Grado - Adriai tengerpart - Olaszország

Nemzetközi kemping szuper tengerparton. Kitűnő a kisgyerekeknek. A tiniknek széles programválaszték: sportlehetőségek, szórakoztató programok.