it.jpg

Olaszországi kempingek

Kemping Olaszország

Nem véletlenül hívják Olaszországot “La Bella Italia”-nak. A művészet, építészet és történelem szerelmesei biztosan szívesen látogatnak ide. Az ország egész területén megtalálhatóak a római civilizáció kulturájának nyomai. De Olaszország nem csak egy művészeti/történelmi gyűjtemény, ennél sokkal több! Az éghajlat, az emberek, a tengerpartok, az ételek, az egyedülálló légkör és a sok-sok kemping Olaszországban – ezek a tényezők teszik az országot kedvelt nyaralási úticéllá. A kiválasztott kempingből Olaszországban változatos kirándulásokat lehet tenni. 

Mutasson többet
Válasszon a 85 kempingek Olaszország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping San Francesco

Caorle - Adriai tengerpart - Olaszország

Hatalmas területű kemping 5 úszó- és 3 gyermekmedencével, vízicsúszdákkal, jacuzzival, diszkóval, játszótérrel, játszóparkkal, stranddal és sokféle sport és szórakozási lehetőséggel.

Kemping Park Albatros

San Vincenzo - Toszkána - Olaszország

Ez az egyik legnépszerűbb Vacansoleil kemping. Egész nap sokféle szórakozási lehetőséget kínál a kisgyerekek és tinik számára egyaránt. A strand 800 méterre található.

Kemping Isamar

Isola Verde - Adriai tengerpart - Olaszország

Számos vízi - 7 úszó- - és 3 gyermekmedence, csúszdák, széles strand és egyéb szórakozási lehetőség - pl. lovasiskola - vár mindenkit. Kirándulási tipp: Velence, Chioggia.

Kemping Punta Spin

Grado - Adriai tengerpart - Olaszország

Nemzetközi kemping szuper tengerparton. Kitűnő a kisgyerekeknek. A tiniknek széles programválaszték: sportlehetőségek, szórakoztató programok.

Kemping Ca'Savio

Cavallino / Treporti - Adriai tengerpart - Olaszország

Tágas kemping, ahol sokféle vízi szórakozási lehetőség van a kempingen belül és kívül is, 4 medence, jacuzzi, homokos strand, mely sekély vize miatt ideális kicsi gyerekeknek.