it.jpg

Olaszországi kempingek

Kempingezés Olaszországban

Ha egy olasz kempinget választ, akkor egy gyönyörű városokkal, lenyűgöző kultúrával, csodálatos strandokkal, különös szigetekkel, ámulatba ejtő vidéki tájakkal és finomabbnál finomabb ételekkel teli ország mellett döntött. Az olasz csizma tökéletes elhelyezkedésének köszönhetően mindenféle nyaralásra alkalmas. Mind a művészetek, építészet és történelem kedvelői találnak itt megannyi látnivalót, de a vendégszeretet, az ághajlat és az egyedi hangulat szintén népszerű célponttá teszi Olaszországot. Ezért választotta ki Önnek a kempingek széles választékát a La Dolce Vita vagy a La Bella Italia hazájában.

Mutasson többet
Válasszon a 89 kempingek Olaszország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Cavallino

Cavallino - Adriai tengerpart - Olaszország

Kellemes, családi kemping egy árnyékos erdőben. Kiválóan alkalmas a környék kerékpározásra. Strandja nagy és biztonságos, de van úszó- és gyermekmedence is.

Kemping Campeggio Del Garda

Peschiera del Garda - Garda-tó - Olaszország

Kedves, családi kemping egyedülállóan szép helyen. Közvetlenül a Garda-tónál, sokféle vízisport lehetőséggel. Élvezze a kemping teljesen új szolgáltatásait valamint a lenyűgöző szépségű környéket.

Kemping Bella Italia

Peschiera del Garda - Garda-tó - Olaszország

Hatalmas területen fekvő kemping 6 medencével, vízicsúszdákkal, jacuzzival. Önálló strandja van a tóparton. Kirándulási tipp: Sirmione, Gardaland, Verona (operaelőadások).