de.jpg

Németországi kempingek

Kemping Németország

Németország a legmagasabb lakosságszámú ország az Európai Unióban, több mint 82 millióan lakják. Németországban nagy a természeti és kulturális különbözőség, ez teszi vonzóvá, hiszen pl. fantasztikus gyalogos és kerékpáros túrákat lehet tenni az ország egész területén. Az Ausztria határához közeli déli rész az Alpokkal határos, itt található a legmagasabb német hegység, a Zugspitze (2963 m). Sok kemping Németországban a déli rész kedvelt helyein található: Bajorországban, Baden-Württembergben (a Boden-tóval) és a Fekete-erdőben – híres túrahely. 

Az aktív pihenésen kívül persze lehetőség van a teljes kikapcsolódásra is a kiválasztott kempingben Németországban. Például egy pohár finom bor a teraszon elfogyasztva. Vagy esetleg pihenés a termálfürdők egyikében. Habár Németországban a sörfogyasztás áll az első helyen, a Rajna és a Moselle folyó völgye híres kiváló borairól. A Schwarzwalderhochstrasse egy szép túraútvonal. Érdemes hajótúrán részt venni a Rajna folyón, innen nagyon szép a kilátás a gyönyörű Lorelei sziklára. A családdal egynapos kirándulásokat tehetünk pl. Freiburg-ba, Hameln-be vagy Trier-be. Vagy esetleg Rust-ba az Európa Park-ba? Ezután jól fog esni egy finom fekete-erdei sonka nokedlivel, hozzá egy korsó sör vagy fehér Moselle-i bor. Ez az igazi nyaralás egy kempingben Németországban.

Válasszon a 14 kempingek Németország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Warsberg

Saarburg - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

A kempingből a Saarburg központjába tartó síliftből is megcsodálhatjuk a kilátást a Saar völgyére. A sportolni vágyókat minigolf, teniszpálya, a kicsiket játszótér és medence várja.

Kemping Kinzigtal

Steinach - Fekete-erdő - Németország

Ebből a Fekete-erdei folyóvölgyben található kempingből csodás gyalogtúrákat tehetünk. A gyermekeket animáció várja. A városi uszoda használata a kemping vendégei számára ingyenes.

Kemping Knaus Campingpark Viechtach

Viechtach - Bajorország - Németország

Nyugalom és béke a bajor erdőben. Beltéri medence, étterem, és közvetlenül a kempingtől induló, gyönyörű túraútvonalak. A legjobb választás természetkedvelőknek és kutyatartóknak. A kempingben még egy kis kutyaúsztató és egy kutyapark is található.

Kemping Knaus Campingpark Wingst

Wingst - Alsó-Szászország - Németország

Látogassa meg a közelben fekvo természetvédelmi területet. Az erdok és rétek sokasága, a morajló patakok tökéletes kikapcsolódást nyújtanak. A kempingbe visszatérve megannyi lehetoség várja: ússzon, próbálja ki a kalandpályát, vagy fedezze fel a kempinggel szemközt lévo állatkertet.