hr-dal.jpg

Dalmáciai kempingek

Kempingek a Dalmát-tengerparton

Egy gondtalan, relaxáló üdüléshez nem is választhatna jobb célpontot, mint a Dél-Horvátországban fekvő dalmát kempingek egyikét! Bármerre is megy, gyönyörű környezet, hegyek, és festői falvak várják. A mediterrán atmoszféra el fogja csábítani. A Vancasoleil kiválasztotta Önnek a legjobb dalmát kempingeket, böngéssze őket végig és garantáltan elrabolja valamelyik a szívét!

Mutasson többet
Válasszon a 10 kempingek Dalmácia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Solaris

Sibenik - Dalmácia - Horvátország

Ez a csodálatos kemping egy megannyi kikapcsolódási lehetőséggel felszereltüdülőközpont része a szárazföld mellett. Élvezze a strandot, a wellness szolgáltatásokat, az éttermeket és a megannyi sportlehetőséget.

Kemping Belvedere

Trogir - Dalmácia - Horvátország

Ideális helyszín kellemes tengerparti nyaraláshoz. Strand melletti kemping, a falu is gyalogosan könnyen elérhető. Trogir és Split is a közelben található. A vízisportok szerelmeseinek igazi paradicsom!

Kemping Strasko

Novalja - Dalmácia - Horvátország

Ez a népszerű kemping a Pag-fészigeten fekszik, Novaljához közel. Számos szórakozási lehetőséget kínál minden korosztály számára. Innen közvetlenül besétálhatunk a tengerbe.

Kemping Stobrec Split

Split - Dalmácia - Horvátország

Ez a gyönyörű kemping sok-sok programot kínál és két stranddal is rendelkezik Split történelmi városának közelében. Minden adva van egy tökéletes nyaraláshoz!

Kemping Solitudo

Dubrovnik - Dalmácia - Horvátország

A dubrovniki bároktól és szökőkutaktól mindössze 10 perc autóútra található a kemping. Az üdülőhelykomplexum része a kemping, ahol található úszómedence, strand és szórakoztató programok is.