hr-dal.jpg

Dalmáciai kempingek

Kempingek a Dalmát-tengerparton

Egy gondtalan, relaxáló üdüléshez nem is választhatna jobb célpontot, mint a Dél-Horvátországban fekvő dalmát kempingek egyikét! Bármerre is megy, gyönyörű környezet, hegyek, és festői falvak várják. A mediterrán atmoszféra el fogja csábítani. A Vancasoleil kiválasztotta Önnek a legjobb dalmát kempingeket, böngéssze őket végig és garantáltan elrabolja valamelyik a szívét!

Mutasson többet
Válasszon a 10 kempingek Dalmácia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Park Soline

Biograd na Moru - Dalmácia - Horvátország

Igazi horvát vidék. Kedves városok és csodálatos természet. Ebből a családias hangulatú kempingbol kellemes sétákat tehetünk, pl. a közeli Biogradba.

Kemping Solaris

Sibenik - Dalmácia - Horvátország

Gyönyörű kemping öbölben. Egy luxus üdülőhely minden szolgáltatása adott a kemping vendégei részére is. Tenger, strand, wellness, éttermek és sportlehetőségek.

Kemping Belvedere

Trogir - Dalmácia - Horvátország

Ideális helyszín kellemes tengerparti nyaraláshoz. Strand melletti kemping, a falu is gyalogosan könnyen elérhető. Trogir és Split is a közelben található. A vízisportok szerelmeseinek igazi paradicsom!

Kemping Zaton Holiday Resort

Nin - Dalmácia - Horvátország

Pompás elhelyezkedésű kemping. Két kilométer hosszú strand Zadar közelében. Medencék, jacuzzi. Nin történelmi városa pár kilométerre található.

Kemping Strasko

Novalja - Dalmácia - Horvátország

Ez a népszerű kemping a Pag-fészigeten fekszik, Novaljához közel. Számos szórakozási lehetőséget kínál minden korosztály számára. Innen közvetlenül besétálhatunk a tengerbe.