nl.jpg

Hollandiai kempingek

Kemping Hollandia

Ruhák, delfti kék kerámia, kerékpározás a szélmalmok mellett, virághagyma mezők és  polderek (belvízátér) jellemzik az országot. Ezek miatt érdemes nyaralni kempingben Hollandiában. Azon felül, hogy az egyik legsűrűbben lakott ország, Hollandia jellegzetessége még a felhős ég egyedi látványa, amelyet a holland iskola fesői szívesen választottak képük témájául,  ami híressé is tette őket. A legtöbb turista számára nagyon furcsa, hogy az ország legnagyobb része a tengerszint alatt van, viszont éppen ezért a szilárd, tartós gátak építése igazi holland sajátosság. 

Mutasson többet
Válasszon a 24 kempingek Hollandia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping De Schatberg

Sevenum - Limburg (NL) - Hollandia

Kellemes családi kemping, mely egy szórakoztató központ része. Több tó, medence (fedett és kültéri), fedett játék centrum rengeteg programmal.

Kemping De Twee Bruggen

Winterswijk - Gueldre - Hollandia

A kemping egy szórakoztató park része. Számos játéklehetőség kicsiknek. A közelben található tó partján strandolhatunk. Kirándulási tipp: kerékpártúra, városnézés Anholtban.

Kemping De Heldense Bossen

Helden - Limburg (NL) - Hollandia

Észak-limburgi erdő közepén elhelyezkedő kmeping, Venlo városától délre. Nagyszerű kemping 14 éves kor körüli gyermekeknek. Rengeteg családi szórakozási lehetőség.

Kemping De Leistert

Roggel - Limburg (NL) - Hollandia

Hatalmas komplexum nagyszerű szórakozási lehetőségekkel. Beltéri és kültéri medence, strand és hatalmas játszótér. A Toverland vidámpark Is a közelben helyezkedik el!