nl.jpg

Hollandiai kempingek

Kemping Hollandia

Ruhák, delfti kék kerámia, kerékpározás a szélmalmok mellett, virághagyma mezők és  polderek (belvízátér) jellemzik az országot. Ezek miatt érdemes nyaralni kempingben Hollandiában. Azon felül, hogy az egyik legsűrűbben lakott ország, Hollandia jellegzetessége még a felhős ég egyedi látványa, amelyet a holland iskola fesői szívesen választottak képük témájául,  ami híressé is tette őket. A legtöbb turista számára nagyon furcsa, hogy az ország legnagyobb része a tengerszint alatt van, viszont éppen ezért a szilárd, tartós gátak építése igazi holland sajátosság. 

Amsterdam, Delft, Leiden, Haarlem, Utrecht és Den Bosch városok csodálatos központjaiban sokféle múzeumot látogathatunk meg. Nyáron a széles, északi-tenger mellett található strandok igen vonzóak. Sok kemping Hollandiában ebben a régióban található. Persze a többi tartomány is kedvelt nyaralási úticél. Ha egynapos kirándulásokat tervez a kempingből, Hollandia erre is sokféle megoldást kínál. Mit szólna pl. kerékpározáshoz, sétához a De Hoge Veluwe Nemzeti Parkban, témaparkok meglátogatásához vagy akár egy kis vásárláshoz a divat fővárosaiban? A divat területén is  van mit felfedezni ebben a kis országban. Összefoglalva: a nyaralás egy kempingben Hollandiában nemcsak menő, de szórakoztató és meglepetésekkel teli is.

Elérhető 23 kemping az Hollandiai kempingek közül

Részletes keresés:

De Schatberg Kemping

Sevenum - Limburg (NL) - Hollandia

Kellemes családi kemping, mely egy szórakoztató központ része. Több tó, medence (fedett és kültéri), fedett játék centrum rengeteg programmal.

De Twee Bruggen Kemping

Winterswijk - Gueldre - Hollandia

A kemping egy szórakoztató park része. Számos játéklehetőség kicsiknek. A közelben található tó partján strandolhatunk. Kirándulási tipp: kerékpártúra, városnézés Anholtban.

Vakantiepark Kijkduin Kemping

Den Haag - Rotterdam / The Hague - Hollandia

A kemping csupán egy karnyújtásnyira található a tengertől és Hága városától. A pihenni vágyókat úszómedence, játszóterek és animációs programok várják. Kiváló úti cél kisgyermekes családoknak.

De Heldense Bossen Kemping

Helden - Limburg (NL) - Hollandia

Észak-limburgi erdő közepén elhelyezkedő kmeping, Venlo városától délre. Nagyszerű kemping 14 éves kor körüli gyermekeknek. Rengeteg családi szórakozási lehetőség.

De Leistert Kemping

Roggel - Limburg (NL) - Hollandia

Hatalmas komplexum nagyszerű szórakozási lehetőségekkel. Beltéri és kültéri medence, strand és hatalmas játszótér. A Toverland vidámpark Is a közelben helyezkedik el!