fr-vee.jpg

Vendée-i kempingek

Kemping Vendée-ben

Válassza bármelyik vendée-i kempinget és fedezze fel Franciaország nyugati részének szépségét. A partszakaszon és a közeli strandoknál sok-sok kempinget találunk. A hosszan elnyúló, homokos strandokat és az alacsony dűnéket mocsarak határolják. Vendée partját Côte de Lumière-nek is becézik, vagyis fényes partnak. A vendée-i kempingből mindenféle vízisportot kipróbálhat. 

Mutasson többet
Válasszon a 16 kempingek Vendée Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Domaine de Beaulieu

Givrand - Vendée - Franciaország

Kellemes hangulatú, szépen gondozott kemping, mindössze 1 km-re az óceántól. Sokféle szórakozási lehetőséget kínál, de a közelben található a Puy du Fou szórakoztató park is.

Kemping Les Amiaux

St-Jean-de-Monts - Vendée - Franciaország

Gyönyörű Vendée-i strandok, part menti erdők, a St. Jean-de-Monts-i sugárút éttermei, ezek mind a kempingből elérhetőek. 5 vízicsúszda is várja a vendégeket.

Kemping Village de la Guyonnière

Saint-Julien-des-Landes - Vendée - Franciaország

Gyermekbarát, 5 csillagos kemping tágas kempinghelyekkel és első osztályú vízi szórakozási lehetőségekkel. Csendes, zöld, tó közeli helyen. Az Atlanti-óceán partjától és strandjaitól mindössze 10 km-re.

Kemping La Dune des Sables

Les Sables-d'Olonne - Vendée - Franciaország

Tengerre néző kemping, melyben a strandolást kedvelők és a kisgyermekes családok is nagyon jól érezhetik magukat. A Les Sables-ban sétálva kóstoljuk meg a finom fagyikat is!

Kemping La Loubine

Olonne-sur-Mer - Vendée - Franciaország

A kemping csodás vízi paradicsoma számos szórakozási lehetőséget nyújt. A közelben a gyönyörű strandok, valamint Le Sables éttermei, bárjai hívogatják.