fr-vee.jpg

Vendée-i kempingek

Kemping Vendée-ben

Válassza bármelyik vendée-i kempinget és fedezze fel Franciaország nyugati részének szépségét. A partszakaszon és a közeli strandoknál sok-sok kempinget találunk. A hosszan elnyúló, homokos strandokat és az alacsony dűnéket mocsarak határolják. Vendée partját Côte de Lumière-nek is becézik, vagyis fényes partnak. A vendée-i kempingből mindenféle vízisportot kipróbálhat. 

Mutasson többet
Válasszon a 16 kempingek Vendée Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Les Dunes

Bretignolles-sur-Mer - Vendée - Franciaország

Hatalmas kemping a strand közvetlen közelében. Minden korosztálynak kínál szórakozási lehetőségeket. Bel- és kültéri medence, vízicsúszda, jacuzzi várja a vendégeket.

Kemping Le Pin Parasol

La Chapelle-Hermier - Vendée - Franciaország

A kemping egy erdő közepén található. A környék kiválóan alkalmas kirándulásra és kerékpártúrákra. A Vendée-i strandok is közel fekszenek. A tóban horgászni is lehet.

Kemping Domaine de Beaulieu

Givrand - Vendée - Franciaország

Kellemes hangulatú, szépen gondozott kemping, mindössze 1 km-re az óceántól. Sokféle szórakozási lehetőséget kínál, de a közelben található a Puy du Fou szórakoztató park is.

Kemping Les Biches

St-Hilaire-de-Riez - Vendée - Franciaország

Békés környezet, gyönyörű erdőben. Kellemes, jól felszerelt kemping. Apremont, és más városok találhatóak a közelben, a híres Saint Hilaire strandjai csupán tíz perc autóútra vannak.

Kemping L'Océano d'Or

Jard-sur-Mer - Vendée - Franciaország

A kemping a Vendée-i homokos strandoktól csupán 1 km-re fekszik. Az egész család jól szórakozhat a vízicsuszdákkal felszerelt medencékben vagy kirándulhat a környéken.