fr-nor.jpg

Normandiai kempingek

Kemping Normandiában

Számtalan oka van, hogy nyaralási úticélként egy kempinget válasszunk Normandiában. Ez a régió Franciaország észak-nyugati részén található, Bretagne és Picardy között. A D-Day partok, a középkori romok, a divatos tengerparti üdülőhelyek, a lenyűgöző természet és a Benelux államok valamint Párizs viszonylagos közelsége teszik Normandiát kedvelt nyaralási helyszínné. Egy kempingnyaralás Normandiában sokféle lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére. 

 

Mutasson többet
Válasszon a 15 kempingek Normandia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping La Vallée de Deauville

Deauville / Saint-Arnoult - Normandia - Franciaország

Bájos kemping vízi paradicsommal, néhány kilométerre a strandtól. A Calvados régió szívében Deauville közelében, Franciaország lótenyésztő központjában.

Kemping Port'Land

Port-en-Bessin - Normandia - Franciaország

Szép kemping úszómedencékkel, csúszdákkal és saját horgásztóval. Az Omaha Beach csupán pár száz méterre található. Érdemes meglátogatni a partraszállás helyszíneit.

Kemping Les Vikings

Barneville-Carteret - Normandia - Franciaország

Álomszerű halászfavak, az északi széltől védett végtelen homokos partok. Nagyon kellemes, teraszosan kialakított kemping, 500 m-re a strandtól. Ideális kisgyermekes családoknak.

Kemping L'Etang des Haizes

La Haye-du-Puits - Normandia - Franciaország

Kis, teraszosan kialakított kemping a parthoz közel. Kitűnő játéklehetőségekkel gyermekei számára. Vízicsúszdákkal felszerelt úszómedence. A tóban horgászni is lehet (pontyot).

Kemping Bellevue

Villers-sur-Mer - Normandia - Franciaország

Gondozott kemping, mely csendes helyen, egy falu mellett található. Csodálatos kilátás a Calvados régióra. Közel a parthoz és Deauville-hez - itt található Franciaország legnagyobb lovasközpontja.