fr-loi.jpg

Loire-i kempingek

Kemping Loire-ban

Egy kempingezés egy észak-franciaországi, loire-i kempingben minden korosztály számára tökéletes választás. A régió telis-tele van kulturális, természeti és történelmi kincsekkel – mintha csak egy álom válna valóra. A Loire régió sok-sok vára már elég ahhoz, hogy gyermekei (és ön) ne feledkezzenek megy egyhamar egy kalandos nyaralásról. A legnagyobb kastély Blois közelében található, Chambord városában. Nantes kikötővárosa, Jules Verne szülőhelye rengeteg turistát vonz évente. A loire-i kemping környékén minden lehetőség adott.

Mutasson többet
Válasszon a 9 kempingek Loire Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping l'Ile d'Offard

Saumur - Loire - Franciaország

Ötcsillagos kemping a Loire folyó egy szigetén, Saumur várára kilátással. Élvezheti a kemping luxus kialakítását és ellazulhat a Loire völgyének ölelésében. Pattanjon biciklire és járja körbe a környéket!

Kemping Parc de Fierbois

Ste-Catherine-de-Fierbois - Loire - Franciaország

Nagyszerű nyaralóhely gyermekes családoknak. Kellemes kis tó, homokos stand és a kemping maga is számos vízi élményt nyújt a gyerekeknek. Felnőtteknek borkóstolás.

Kemping Le Parc du Val de Loire

Mesland - Loire - Franciaország

Kellemes elhelyezkedésű kemping szőlőföldek között. Kiváló biciklizési lehetőség van a környéken. Kirándulási tipp: Orléans, Blois, Trôo művészfalu.

Kemping Parc de la Grenouillére

Suèvres - Loire - Franciaország

Varázslatos családi kemping egy öreg kastélynál. Nagyszerű medencék, bájos étterem, és pizzéria! Kastélyok mindenütt, a Loire völgy biciklitúrákra invitál.

Kemping Les Bois du Bardelet

Gien - Loire - Franciaország

A Loire völgyének egyik legszebb pontja, családi biciklitúrákhoz egyenesen ideális. Kiváló felszereltségű. A kemping sokféle játék és szórakozási lehetőséget kínál gyermekeknek.