fr-lar.jpg

Languedoc-Roussillon-i kempingek

Kemping Languedoc Roussillon-ban

Egy languedoc roussilloni kemping Franciaország és Spanyolország legjavát is jelenti. A francia forradalom után egyesített Languedoc Roussillon régió ma már a Rhône deltától a spanyol határig húzódó teljes parti szakaszt jelenti. A fokozatosan lejtő homokos Földközi-tengerpart biztonságos környezetet jelent a gyermekeknek. Dél-Franciaországban szinte mindig süt a nap, így mindenképp érdemes napozni és úszni egyet, ha egy languedoc roussilloni kempingben nyaral.

Mutasson többet
Válasszon a 46 kempingek Languedoc-Roussillon Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Domaine l'Elysée

Le Grau-du-Roi - Languedoc-Roussillon - Franciaország

Közel a mediterrán strandokhoz úszómedencékkel. Városnézéseket is rendezhetnek a kirándulók. Camargue nemzeti park is várja a látogatókat.

Kemping Domaine de la Dragonnière

Vias-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Franciaország

Hatalmas kemping Béziers történelmi városához és a strandhoz közel. Úszómedence, csúszda és rengeteg játéklehetőség várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kemping Les Marsouins

Argeles-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Franciaország

Vízi örömök, csúszdák, pálmafák, vadonatúj mobilházak és tengerpart a kempingtől mintegy 800 m-re. Éljen át felejthetetlen kempingnyaralást a mindig nyüzsgő Argelés-sur-Mer közvetlen közelében!

Kemping Le Sainte Marie

Sainte Marie - Languedoc-Roussillon - Franciaország

Több, mint 300 nasütéses nap egy évben, gyönyörű vízi paradicsom. Kikapcsolódás minden korosztálynak! Városnézés? Ugorjon át Spanyolországba, vagy nézze meg a helyi különlegességeket!

Kemping La Marine

Le Grau-du-Roi - Languedoc-Roussillon - Franciaország

A kemping Európa legszélesebb homokos tengerpartjához közel fekszik. A napozás szerelmeseinek kedvenc helye. Kirándulási tipp: lovaglás; városlátogatás Monpellier-ben.