fr-lan.jpg

Landes-i kempingek

Kemping Les Landes-ban

A les landes-i kempingek nagyon népszerűek. A régió homokos, remek strandjaival, a tengerről és a fás partvonaláról híres. Nincs hiány kulturális látványosságokban sem Les Landes-ban, akik pedig pihenésre vágynak, ellátogathatnak Biarritzba, a divatos tengerparti üdülőhelyre. Egy les landes-i kemping ideális kiindulópont ahhoz, hogy csodás gyalog- és kerékpártúrákat tegyünk. A francia régió minden egyes része egyedi. Többször is el kell jönni ide nyaralni ahhoz, hogy mindent felfedezzünk.

Mutasson többet
Válasszon a 12 kempingek Landes Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Lou Pignada

Messanges - Landes - Franciaország

Gyönyörű, 5 csillagos kemping Les Landes szívében. Az Atlanti-óceán a széles, fehér stranddal mindössze 5 km a kempingtől. Egy nap kihagyná a tengerparti pihenést? Akkor a kemping nagyszerű víziparkjában a helye!

Kemping Village Tropical Sen Yan

Mezos - Landes - Franciaország

Banánfák, bambusz, pálmafák..."Biztos, hogy Franciaországban vagyok?" - ez lesz az első gondolata, amikor megérkezik. Ez a Sen Yan kemping Les Landes régió szívében, dél-nyugat Franciaországban.

Kemping Eurosol

St-Girons-Plage - Landes - Franciaország

Itt minden korosztály megtalálja a magának való szórakozási lehetőségeket. Van itt medence, étterem, sportpálya. Kirándulási tipp: Városlátogatás Dax-ba; kerékpártúrák a környéken.

Kemping Plage Sud

Biscarrosse-Plage - Landes - Franciaország

Ideális, jól felszerelt kemping mindenhez közel: a hatalmas homokos strandokhoz,ahol szörfözhetünk, a fenyőerdohöz és Biscarosse-Plage éjszakai életéhez.