fr-cor.jpg

Korzikai kempingek

Kemping Korzikán

Kempingezés Korzikán. Sokak számára ez a Földközi-tenger legszebb szigetén eltöltött nyaralást jelenti. Ez a hegyvidéki sziget Franciaországtól délre fekszik. Leginkább olasz stílusú annak ellenére, hogy Franciaországhoz tartozik már a XVIII. század óta. A kempingek nagy része a tengerparton található. Nem hiába szeretnek sokan kempingezni Korzikán, hiszen míg az egyik oldalon csodás strandokat találunk, a másikon a hegyek, erdők, barlangok, vízesések látványában gyönyörködhetünk. 

Mutasson többet
Válasszon a 6 kempingek Korzika Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Marina d'Erba Rossa

Ghisonaccia - Korzika - Franciaország

Fehér homokos strand, azúrkék tenger és észak-afrikai stílusú épületek. Csodálatos kemping félúton Korzika keleti partján. Kellemes hangulat, szórakoztató programok.

Kemping Le Kallisté

Saint-Florent - Korzika - Franciaország

Egy kedves, kis léptékű kemping, ahonnan közvetlenül lejuthatunk a strandra. A Földközi-tenger egyik legszebb öblében helyezkedik el. Sokfelé kirándulhatunk a környéken, de a kempingben is jól fogja érezni magát az egész család.

Kemping Marina d'Aléria

Aleria - Korzika - Franciaország

Csendes, kis léptékű, családi kemping, közvetlenül a tengerparton. Kellemes az időtöltés a fenyőfák és a színes virágok között. A gyerekek jól érzik magukat a strandon, a játszóteren és az animációs csapattal. Egy igazi paradicsom!

Kemping Perla di Mare

Ghisonaccia - Korzika - Franciaország

Földi paradicsom! Fedezze fel Korzikát a top-elhelyezkedésű kempinbgől! Közvetlenül a tengerparton! Kényelmes karosszékekben pihenhetünk a trópusi medence melletti bár teraszán.

Kemping Acqua e Sole

Ste Lucie de Porto Vecchio - Korzika - Franciaország

Csendes kemping egy kellemes falu mellett, közel Korzika egyik legszebb strandjához. Kultúra és sport találtókozása 15 km-re Porto-Vecchio-tól.