fr-cot.jpg

Côte d'Azur-i kempingek

Kemping a Côte d'Azur-ön

A kempingnyaralás a Côte d'Azur-ön már magában is egy kaland. Ebben a régióban,  Franciaország dél-keleti részén, a Földközi-tenger partján nem csak a kellemes éghajlat, az azúrkék tenger, a finom ételek és az érdekes városok vonzóak a turisták számára. Itt lehetőség nyílik arra is, hogy művészeket, híres filmsztárokat és más híres személyeket is megpillantsunk nyaralásunk során. A kempingek a Côte d'Azur-ön a híres üdülőhelyek  közelében találhatóak, mint pl. St. Tropez, Cannes és a Monacói Hercegség. Nagyon kellemesen telik a nyaralás egy Côte d'Azur-i kempingben.

Mutasson többet
Válasszon a 27 kempingek Côte d'Azur Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Les Cigales

Mandelieu-La-Napoule - Côte d'Azur - Franciaország

Egy kis oázis a hatalmas Côte d'Azur-i kempingek között, közel a nyüzsgő tengerparthoz. A gyermekeket játékosan tervezett medence várja. Kirándulási tipp: Cannes.

Kemping Holiday Marina

Grimaud - Côte d'Azur - Franciaország

Ez az angol házaspár által vezetett, kisméretű, teraszosan kialakított, jól felszerelt kemping a Saint Tropez öbölben található, pár perces sétányira a kedves Port Grimaud-tól.

Kemping La Baie des Anges

La Ciotat - Côte d'Azur - Franciaország

Kempingezés az olajfák között 4 km-re La Ciotat strandjaitól. Nagyszerű elhelyezkedés Dél-Franciaország legszebb partvonala közelében, öblökkel, sziklákkal és romantikus strandokkal.

Kemping Le Mas

La Couronne / Martigues - Côte d'Azur - Franciaország

Meglepéseket tartogató kemping Marseille közelében, melynek kellemes homokos strandja mintegy 300 m-re található. Fedezze fel e csodás francia tájat és a francia ételeket.