fr-chm.jpg

Charente-Maritime-i kempingek

Kemping Charente Maritime-ben

Fedezze fel Franciaország e különleges részét, s foglalja le nyaralását egy Charente Maritime-ben található kempingbe. A régió a délen található Gironde-tól egészen az északi Marais Poitevin mocsárvidékig nyúlik. A parton, illetve a szárazföld belseje felé is találunk kempingeket, s mindegyik olyan lenyűgöző hely mellett található, ahová megéri ellátogatni. Akár a parton szeretne pihenni, akár a lélegzetelállítóan gyönyörű természetben szeretne sportolni, egy charente maritime-i kempingben eltöltött nyaralás biztosan csodás élményt fog nyújtani.

Mutasson többet
Válasszon a 6 kempingek Charente-Maritime Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Les Charmilles

Fouras - Charente-Maritime - Franciaország

Egzotikus hangulatú kemping pálmafákkal, a jól ismert kikötővárostól, La Rochelle-től délre. A vízicsúszdákkal is felszerelt medencékben mindenki jól érezheti magát.

Kemping Domaine d'Oléron

St-Georges-d'Oléron - Charente-Maritime - Franciaország

Kellemes kemping a csendes Oréron szigeten. Csodálatos homokos strandok. A nyugati part kitűnő szórakozást nyújt a hullámokat kedvelőknek, a keleti part a gyermekeknek.

Kemping Palmyre Loisirs

La Palmyre - Charente-Maritime - Franciaország

Rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a nap minden szakában a kemping fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Zenés műsorok, cirkuszi bemutatók, táncmulatságok, show műsorok!

Kemping Le Logis

St-Palais-sur-Mer - Charente-Maritime - Franciaország

Hatalmas kemping egy fenyőerdő közepén. A gyerekekkel érkezőknek ideális. Gyermekmedence és úszómedence is van. Városlátogatás és séta Royan-ban.