fr-bre.jpg

Bretagne-i kempingek

Kemping Bregtagne-ban

Élvezze a természetet a kiválaszott kempingben Bretagne-ban. Számtalan oka van annak, hogy ez a régió miért annyira vonzó a nyaralók körében. A Bretagne-félsziget nagy része az Atlanti-óceánba nyúlik. Ez a hosszú partszakasz kiváló terepet nyújt a vízisportokhoz. A kempingek zöme Bregtage-ban az óceán partján található. Persze nem csak a napsütést és a óceánt lehet itt élvezni. A finom helyi ételeket is érdemes megkóstolni. Ha szeret horgászni, akkor erre is lehetősége van a kiválaszott kempingben Bretagne-ban, és a kifogott halat akár el is készítheti a családnak vacsorára. 

 

Mutasson többet
Válasszon a 18 kempingek Bretagne Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Iris Parc Le Ty Nadan

Locunolé - Bretagne - Franciaország

Ideális családi nyaralóhely Bretagne-ban. Vízi örömök és kellemes szolgáltatásokvárják az idelátogatókat. A strand 20 percnyi autóútra található. Kitűnő kenuzási lehetőségek.

Kemping Domaine des Ormes

Dol-de-Bretagne - Bretagne - Franciaország

A kemping egy régi kastélypark területén található az egyedülálló szépségű Bretagne-ban. Hatalmas vízi világ 12 vízi csúszdával, számos szabadidős program és kiváló kirándulóhelyek várják az ide látogatókat.

Kemping Les Mouettes

Carantec - Bretagne - Franciaország

A medencével felszerelt kemping Bretagne egyik legszebb helyén, a sziklákkal, régi városokkal és szép strandokkal körülvett Carantec-ben található. Igazi vízi paradicsom!

Kemping Domaine de Bel Air

Landudec - Bretagne - Franciaország

Nem messze található Bretagne nyugati partjától. Igazi gyermekparadicsom sokféle játékkal. Élménypark közvetlenül a kemping mellett. Városlátogatás: Quimper, Locronan.

Kemping L'Atlantique

Fouesnant - Bretagne - Franciaország

Minden korosztálynak ideális lehetőséget kínál, a játszótértől a vízicsúszdás medencéig minden van itt. Kirándulni a közeli erdőben lehet. A strand is csak pár száz méterre van.