fr-ave.jpg

Auvergne-i/Aveyroni kempingek

Kemping Auvergne-ben

Egy auvergne-i kempingben az élet szép! Közép-Franciaország ezen elbűvölő szépségű vidékén hatalmas erdőket, mezőket, krátertavakat és védett vulkánokat is találunk a Francia-középhegységben. Auvergne az ország szívében található, így tökéletes kiindulópont ahhoz, hogy megnézzük a látnivalókat és programokon vegyünk részt. Az auvergne-i kempingből megcsodálhatjuk a gyönyörű tájat, a természeti szépségeket, és a történelmi és kulturális látnivalókat is. Sok-sok vár és erőd meséli el Auvergne történelmét. 

Mutasson többet
Válasszon a 7 kempingek Auvergne/Aveyron Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Le Caussanel

Canet de Salars - Auvergne/Aveyron - Franciaország

Szép kemping a magasan fekvő Lac de Pareloup szomszédságában. Kellemes medencék csúszdákkal, napozóterület a tóparton, rengeteg vízisport-lehetőség. Látogasson el Rodezbe és Millau-ba.

Kemping Les Rivages

Millau - Auvergne/Aveyron - Franciaország

Gyönyörű helyen található kemping remek úszómedencékkel, közel a hegyek lábánál fekvő Millau-hoz. A kisgyerekek pedig biztonságban játszhatnak a kavicsos folyóparton.

Kemping La Source

Thérondels - Auvergne/Aveyron - Franciaország

Kis, teraszosan kialakított kemping Aveyron északi részén a Sarrans-tóba nyúló félszigeten. A tóban vízi sportokat űzhetünk, vagy a medencében lubickolhatunk.

Kemping Domaine des Tours

St-Amans-des-Côts - Auvergne/Aveyron - Franciaország

Tágas, teraszos kialakítású kemping úszómedencével és víziparkkal a La Selve-tó mellett. Sok-sok vízisport-lehetőség.

Kemping La Ribeyre

Murol - Auvergne/Aveyron - Franciaország

Kedves, családi kemping a Puy de Dome vulkáni térségben. A kempingben nagyszerű vízipark található, de úszni a kempinghez tartozó tóban is lehet.