fr-alp.jpg

Alpoki kempingek

Kemping az Alpokban

Kempingezés a hegyekben! Élvezze a nyaralást egy kempingben az Alpokban. Biztos, hogy itt az érintetlen természetet fogja felfedezni. A magas hegycsúcsok és a széles völgyek látványa nagy hatással vannak az idelátogató turistákra. A friss alpesi levegőt élvezheti bárhonnan és bármikor, amikor pl. hegyikerékpározik a környékben, raftingol a folyón, vagy éppen csak pihen a kiválasztott kempingben az Alpokban.

Mutasson többet
Válasszon a 8 kempingek Alpok Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Alpes Dauphiné

Gap - Alpok - Franciaország

A hegy napos, déli oldalán található a kemping, ahol kristálytiszta a levegő. Napoleon is vezette erre a hadseregét, most mi is megcsodálhatjuk e szép tájat, és Gap városát is.

Kemping Les Iles

Passy - Alpok - Franciaország

Csendes kemping a tónál, ahol vízisportközpont és egy nagy park is található, ami a Mont Blanc-ra néz, Európa legmagasabb hegyére.

Kemping Le Château de Rochetaillée

Le Bourg-d'Oisans - Alpok - Franciaország

Ez a bájos kemping a híres Alpe d'Huez lábánál (Tour de France) épült, éppen ezért a kerékpár ill. gyalogtúrák szerelmeseinek kedvelt helye. Található itt medence, szauna és bár is.

Kemping Les 3 Lacs

Belmont-Tramonet - Alpok - Franciaország

A kemping egy tó közelében található, melynek homokos a strandja. Gyermekei játszhatnak, csúszdázhatnak a medencében is. A környéken sok helyen lehet horgászni.

Kemping Les Princes d'Orange

Orpierre - Alpok - Franciaország

Kis területű, teraszosan kialakított kemping egy gyönyörű helyen. Elbűvölő kis üzletek Orpierre-ben, pár perc sétányira. Sport, kultúra és egészséges hegyi levegő jellemzi a vidéket.