dk.jpg

Dániai kempingek

Kemping Dánia

A legdélibb skandináv ország a leglaposabb is; Dániában nincsenek hegyek. A legmagasabb pont az Århushoz közeli Skanderborgnál is alig 170 méter magas. Emiatt családok kedvelt úticélja, hiszen kerékpáros túrázásra kiválóan alkalmas – főként a sokféle lehetőséget kínáló nagy Jütland félsziget. Sok kemping Dániában itt található. Ebben a régióban vannak a kedvelt északi-tengeri strandok valamint tavak és folyók, ahol kenutúrákra is indulhatunk. És ne felejtsük el meglátogatni a Billundban épült Legoland-ot! Ahogy láthatja: sokféle lehetőséget kínál a kiválasztott környék és a kemping Dániában. 

Mutasson többet
Válasszon a 8 kempingek Dánia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Vestbirk

Østbirk - Jütland - Dánia

Ez a kemping ideális, ha horgászni, vagy kenuzni szeretne. Egyéb szórakozási lehetőségek az egész családnak: fűtött úszómedence, szauna, jacuzzi. Kirándulási tipp: Legoland, Koppenhága.

Kemping Feddet

Faxe - Koppenhága - Dánia

Vonzó kemping csodálatos stranddal a Keleti-tenger partján. Kirándulási tipp: városlátogatás Koppenhágában, autós kirándulás Svédországba; kerékpártúra, kastélyok, tulipánkertek.

Kemping Nordsø

Hvide Sande - Jütland - Dánia

Az aktív pihenés szerelmeseinek igazi paradicsoma ez a kemping. Medencék, gőzfürdő, jacuzzi és egy kitűnő étterem teszi teljessé a nyaralást. Kerékpártúra Skjern városába.

Kemping Hampen Sø

Hampen - Jütland - Dánia

Csendes családi kemping a gyönyörű fekvésű Hampen tó közelében. A környéken kellemes kirándulóhelyek találhatóak, Legoland pedig mindössze 35 km-re van a kempingtől.

Kemping Ajstrup Strand Camping

Malling - Jütland - Dánia

Közvetlenül az Ajstrup tengerparton, Ĺrhus városától mintegy 15 km-re. Tágas kemping , mely számos programmal várja a gyermekeket. Kirándulási tipp: Arhus - szabadtéri múzeum.