cz.jpg

Csehországi kempingek

Kemping Csehország

Foglaljon szálláshelyet kempingben Csehországban. A Vacansoleil Prága közelében és az Óriás-hegységben kínál kempingeket. A Prága melletti kempingek előtt villamos megálló található, így kevesebb, mint fél óra alatt a fővárosban lehetünk. A Duna partjain fekvő, hídjairól, szép épületeiről és tereiről híres város Európa egyik legszebb városa. A kulináris élményekre vágyó vendégeknek finom ételeket és italokat kínálnak a kellemes és hangulatos éttermek.  Prága számos terén találhatunk kávézókat, amelyenek teraszain üldögélve csodálhatjuk a város nevezetességeit, és minden nap valami újat, csodálatosat fedezhetünk fel. 

A kalandvágyók kedvelt kempingje Csehországban, az Óriás-hegységben a Camping 2000. Ez a régió kiválóan alkalmas az aktív és kalandokban gazdag nyaralást kedvelő vendégeknek. A kemping Camping Adventure programot kínál, különböző sporttevékenységekben lehet részt venni: kenuzás, íjászat, rollerozás. Gyermekeknek, tiniknek és az egész családnak is szerveznek különféle szórakozási lehetőségeket. Itt senki sem fog unatkozni. A kemping környékén is sok a látnivaló, pl. Liberec történelmi kereskedelmi kikötője, kevesebb, mint 15 km-re. Sport, kultúra vagy édes semmittevés? Csehországban mindez a rendelkezésünkre áll!

Régiók Csehországban:

Prága

Óriás-hegység

Válasszon a 3 kempingek Csehország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Praha Klánovice

Klánovice - Prága - Csehország

A kemping zöld környezetben található, számos sportolási lehetőséget kínál mindenkinek. Metróval 20 perc alatt Európa egyik legérdekesebb fővárosában találhatja magát.

Kemping Sokol Praha

Dolní Pocernice - Prága - Csehország

A kemping a kultúra és a pihenés kedvelőinek ideális helyszíne. Prágát tömegközlekedési eszközökkel könnyen elérhetjük, innen már csak a város felfedezésének öröme vár ránk.

Kemping Camping 2000

Januv Dul - Óriás-hegység - Csehország

Szép kemping az Óriás-hegységtől nyugatra, kirándulási lehetőségekkel. Úszómedence, csúszda, napozóterasz. Kirándulási tippek: Liberec, Prága.