be.jpg

Belgiumi kempingek

Kemping Belgium

A határon átlépve Belgiumban a táj sokfélesége fogadja az idelátogatókat. Ezért is választják sokan Belgiumot nyaralási úticélnak. A Vacansoleil kínálatában is vannak kempingek Belgiumban, olyan népszerű és szép régiókban, mint pl. az Ardennekben, Limburg belga részén és a Flamand partoknál. Antwerpeni városlátogatást tervez? Szálláhelyét foglalja le a közelben, az egyik Vacansoleil kempingben. A kalandvágyók kedvelt kirándulóhelye a belga Ardennek. A Vacansoleil kempingek ebben a régióban Camping Adventure programot kínálnak minden korosztálynak, amelynek keretén belül különféle szabadtéri sportokat lehet űzni pl. hegyikerékpározást, íjászatot és kajakozást.

Amennyiben csendre és nyugalomra vágyik, a kiválasztott kempingek Belgiumban ezeknek az igényeknek mind megfelelnek. A belgák híresek humorérzékükről, és arról is, hogy tudják élvezni az élet jó dolgait. Az ország híres még a különleges belga sörökről, a marhahúsról, a csokoládéról, a gofriról és a tengerpartokon kapható kagylókról. Kiindulási pontnak válasszon egy kempinget, innen pedig tegyen egynapos kirándulásokat a történelmi városokba: Antwerpen-be, Bruges-be, Brüsszelbe, Gentbe valamint az egyetemi városba, Leuven-be. A gyermekek biztosan élvezni fogják a Plopsaland, Bobbejaanland és Walibi belgiumi  szórakoztató parkokat is. Ebben az országban minden megtalálható, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges! És még egy tipp, innen akár Hollandiát is meg lehet látogatni.

Elérhető 14 kemping az Belgiumi kempingek közül

Részletes keresés:

Bertrix Kemping

Bertrix - Ardennek - Belgium

Kellemes négycsillagos kemping, mely ideális gyermekes családok, természet-, túrakedvelők és kerékpárosok számára is. A környéken találjuk Bastogne és Bouillon történelmi városait.

Petite Suisse Kemping

Dochamps - Ardennek - Belgium

Ebben a zöld környezetben található kempingben mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódást: kenutúra, séta a közeli városokba, gyermekeknek játszótér, medence, csúszda.

Goolderheide Kemping

Bocholt - Limburg (BE) - Belgium

Ez az erdő közepén fekvő kemping az egész család számára kitűnő szórakozási, sport és játéklehetőséget kínál. Találunk itt horgásztavat, különféle sportpályákat, vízicsúszdát és medencéket.

La Roche-en-Ardenne Kemping

La Roche-en-Ardenne - Ardennek - Belgium

Csupán egy sétányira La Roche-en-Ardenne belvárosától. A kempinget elhagyva sok tennivalónk akad: szabadtéri tevékenységek, múzeumok és egy gyönyörű vadaspark is vár ránk.

Parc La Clusure Kemping

Bure - Ardennek - Belgium

Ez a belga kemping kitűnő sportolási, játszási és szórakozási lehetőségekkel vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Városlátogatásaink során kóstoljuk meg a finom belga sört és csokit is!