be.jpg

Belgiumi kempingek

Kemping Belgium

A határon átlépve Belgiumban a táj sokfélesége fogadja az idelátogatókat. Ezért is választják sokan Belgiumot nyaralási úticélnak. A Vacansoleil kínálatában is vannak kempingek Belgiumban, olyan népszerű és szép régiókban, mint pl. az Ardennekben, Limburg belga részén és a Flamand partoknál. Antwerpeni városlátogatást tervez? Szálláhelyét foglalja le a közelben, az egyik Vacansoleil kempingben. A kalandvágyók kedvelt kirándulóhelye a belga Ardennek. A Vacansoleil kempingek ebben a régióban Camping Adventure programot kínálnak minden korosztálynak, amelynek keretén belül különféle szabadtéri sportokat lehet űzni pl. hegyikerékpározást, íjászatot és kajakozást.

Amennyiben csendre és nyugalomra vágyik, a kiválasztott kempingek Belgiumban ezeknek az igényeknek mind megfelelnek. A belgák híresek humorérzékükről, és arról is, hogy tudják élvezni az élet jó dolgait. Az ország híres még a különleges belga sörökről, a marhahúsról, a csokoládéról, a gofriról és a tengerpartokon kapható kagylókról. Kiindulási pontnak válasszon egy kempinget, innen pedig tegyen egynapos kirándulásokat a történelmi városokba: Antwerpen-be, Bruges-be, Brüsszelbe, Gentbe valamint az egyetemi városba, Leuven-be. A gyermekek biztosan élvezni fogják a Plopsaland, Bobbejaanland és Walibi belgiumi  szórakoztató parkokat is. Ebben az országban minden megtalálható, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges! És még egy tipp, innen akár Hollandiát is meg lehet látogatni.

Válasszon a 14 kempingek Belgium Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Bertrix

Bertrix - Ardennek - Belgium

Kellemes négycsillagos kemping, mely ideális gyermekes családok, természet-, túrakedvelők és kerékpárosok számára is. A környéken találjuk Bastogne és Bouillon történelmi városait.

Kemping Petite Suisse

Dochamps - Ardennek - Belgium

Ebben a zöld környezetben található kempingben mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódást: kenutúra, séta a közeli városokba, gyermekeknek játszótér, medence, csúszda.

Kemping Goolderheide

Bocholt - Limburg (BE) - Belgium

Ez az erdő közepén fekvő kemping az egész család számára kitűnő szórakozási, sport és játéklehetőséget kínál. Találunk itt horgásztavat, különféle sportpályákat, vízicsúszdát és medencéket.

Kemping La Roche-en-Ardenne

La Roche-en-Ardenne - Ardennek - Belgium

Csupán egy sétányira La Roche-en-Ardenne belvárosától. A kempinget elhagyva sok tennivalónk akad: szabadtéri tevékenységek, múzeumok és egy gyönyörű vadaspark is vár ránk.

Kemping Parc La Clusure

Bure - Ardennek - Belgium

Ez a belga kemping kitűnő sportolási, játszási és szórakozási lehetőségekkel vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Városlátogatásaink során kóstoljuk meg a finom belga sört és csokit is!