be.jpg

Belgiumi kempingek

Kemping Belgium

A határon átlépve Belgiumban a táj sokfélesége fogadja az idelátogatókat. Ezért is választják sokan Belgiumot nyaralási úticélnak. A Vacansoleil kínálatában is vannak kempingek Belgiumban, olyan népszerű és szép régiókban, mint pl. az Ardennekben, Limburg belga részén és a Flamand partoknál. Antwerpeni városlátogatást tervez? Szálláhelyét foglalja le a közelben, az egyik Vacansoleil kempingben. A kalandvágyók kedvelt kirándulóhelye a belga Ardennek. A Vacansoleil kempingek ebben a régióban Camping Adventure programot kínálnak minden korosztálynak, amelynek keretén belül különféle szabadtéri sportokat lehet űzni pl. hegyikerékpározást, íjászatot és kajakozást.

Mutasson többet
Válasszon a 14 kempingek Belgium Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Bertrix

Bertrix - Ardennek - Belgium

Kellemes négycsillagos kemping, mely ideális gyermekes családok, természet-, túrakedvelők és kerékpárosok számára is. A környéken találjuk Bastogne és Bouillon történelmi városait.

Kemping Petite Suisse

Dochamps - Ardennek - Belgium

Ebben a zöld környezetben található kempingben mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódást: kenutúra, séta a közeli városokba, gyermekeknek játszótér, medence, csúszda.

Kemping La Roche-en-Ardenne

La Roche-en-Ardenne - Ardennek - Belgium

Csupán egy sétányira La Roche-en-Ardenne belvárosától. A kempinget elhagyva sok tennivalónk akad: szabadtéri tevékenységek, múzeumok és egy gyönyörű vadaspark is vár ránk.

Kemping Parc La Clusure

Bure - Ardennek - Belgium

Ez a belga kemping kitűnő sportolási, játszási és szórakozási lehetőségekkel vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Városlátogatásaink során kóstoljuk meg a finom belga sört és csokit is!

Kemping Colline de Rabais

Virton - Ardennek - Belgium

Ebben a Belgium dél-keleti részén található kempingben játszótér és egy kis tó várja a gyermekeket. A felnőttek sportolhatnak, kirándulhatnak, vagy épp a tóparton napozhatnak.