at.jpg

Ausztriai kempingek

Kemping Ausztria

Ausztria csodálatos természeti értékeiről és friss hegyi levegőjéről is híres. Ideális választás egy kempingnyaralás, ha pihenésre, feltöltődésre vágyik. Ausztria több mint felét az Alpok vonulatai uralják, a völgyekben kedves, szép falvakkal, ahonnan kirándulásokra, kalandos hegyikerékpáros vagy egyszerű kerékpáros túrákra indulhatunk. A kiválasztott kempingekből könnyen elérhetőek a híres, történelmi múlttal rendelkező városok is, mint pl. Bécs, Graz, Salzburg vagy Innsbruck. Bécs, a zene, a múzumok és a gyönyörű terek (pl. a Michaelerplatz)  városa, igen népszerű a turisták körében.

Mutasson többet
Válasszon a 10 kempingek Ausztria Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Seeblick Toni

Kramsach - Tirol - Ausztria

Ez a szaunával és jacuzzival felszerelt kemping felnőttek és gyermekek számára is ideális. A kicsiket játszótér és a füves tópart várja. Egész évben nyitva tart!

Kemping Donaupark Camping Tulln

Tulln an der Donau - Bécs - Ausztria

Ez a Bécs közelében fekvő, tóparti kemping saját stranddal és számos sportolási lehetőséggel várja az ideérkező aktív pihenésre vágyókat. Kirándulási tipp: Bécs, hajókázás a Dunán.

Kemping Mauterndorf

Mauterndorf - Salzburg - Ausztria

A kemping vendégei ingyenesen hozzáférhetnek a LungauCard-hoz, amivel kedvezményeket kapnak a környékbeli kirándulások alkalmával (akár ingyenes belépők is).

Kemping Kur-Camping Erlengrund

Bad Gastein - Salzburg - Ausztria

A kemping hegyek között található, közel a híres Bad Gastein gyógyüdülőhelyhez. Csodás sétákat tehetünk a hegyekben. Télen és nyáron is kiválóan alkalmas az aktív pihenésre.

Kemping Oberland

Ötztal-Bahnhof - Tirol - Ausztria

A bájos kemping meseszép völgyben festői környezetben található, sportolási lehetőségekkel. Az étterem kitűnő. A közelben található egy erdei medence is.