at.jpg

Ausztriai kempingek

Kemping Ausztria

Ausztria csodálatos természeti értékeiről és friss hegyi levegőjéről is híres. Ideális választás egy kempingnyaralás, ha pihenésre, feltöltődésre vágyik. Ausztria több mint felét az Alpok vonulatai uralják, a völgyekben kedves, szép falvakkal, ahonnan kirándulásokra, kalandos hegyikerékpáros vagy egyszerű kerékpáros túrákra indulhatunk. A kiválasztott kempingekből könnyen elérhetőek a híres, történelmi múlttal rendelkező városok is, mint pl. Bécs, Graz, Salzburg vagy Innsbruck. Bécs, a zene, a múzumok és a gyönyörű terek (pl. a Michaelerplatz)  városa, igen népszerű a turisták körében.

Nyáron igen nyűzsgő az élet a városközpontokban, ilyenkor a tereken sok embert látunk a kávézók teraszain is. Látogasson el Bécsbe a Tulln-i kempingből. Ez a kemping a Duna partján található. Különféle vízisport lehetőségek, vízi szórakoztató park és gyermek programok várják a vendégeket. A többi kempingünk Ausztriában különleges túra és kerékpáros útvonalak mellett található, így még többet fedezhet fel és láthat Ausztria szépségeiből. A nyaralás egy kempingben Ausztriában az egész család számára ajánlott.

Régiók Ausztriában:

Karintia

Tirol

Bécs

Salzburg

Stájerország

Válasszon a 10 kempingek Ausztria Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Karintia - Ausztria

A kemping az Alpok déli részén található. Kitűnő kikapcsolódást kínál az egész családnak a hatalmas medencekomplexum vízicsúszdával, hullám- és gyermekmedencével.

Kemping Bella Austria

St. Peter am Kammersberg - Stájerország - Ausztria

Bájos nyaralóhely 800 m-es magasságban a Katsch-völgyben a falu mellett. Tiszta hegyi levegő, stressz mentes pillanatok az igazi pihenésért.

Kemping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Karintia - Ausztria

A kemping a híres történelmi város, Villach mellett található az Ossiacher-tó partján. A tó kellemesen meleg vize és a Lampele Kinder Club miatt a gyermekek számára ideális hely.

Kemping Maltschacher See

Feldkirchen - Karintia - Ausztria

Ez a saját stranddal rendelkező barátságos kemping a Maltschacher-tónál található, a napos Karintia gyönyörű hegyi környezetében. Kitűnő választás egy aktív családi nyaraláshoz.

Kemping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Karintia - Ausztria

Ez a saját stranddal rendelkező kemping az Ossiacher-tó partján található csodálatos zöld környezetben. Ez Karintia legmelegebb tava. Számos sportolási lehetőség várja a vendégeket.