all.jpg

Vacansoleil kempingek

Vacansoleil kempingek

Élje át élete legszebb nyaralását gondosan kiválasztott kempingjeinkben! A Vacansoleil kempingeknek nagyon sok előnyük van. A kempingek kiválasztásánál helyszíni adottságaik és felszereltségük éppúgy meghatározó, mint higiénikus környezetük és a kemping karbantartása. A minőséget a Vacansoleil termékmenedzsmentje személyes látogatás keretén belül teszteli, hogy Önnek már csak meg kelljen érkeznie.

Elérhető 501 kemping közül:

Részletes keresés:

San Francesco Kemping

Caorle - Adriai tengerpart - Olaszország

Hatalmas területű kemping 5 úszó- és 3 gyermekmedencével, vízicsúszdákkal, jacuzzival, diszkóval, játszótérrel, játszóparkkal, stranddal és sokféle sport és szórakozási lehetőséggel.

Park Albatros Kemping

San Vincenzo - Toszkána - Olaszország

Ez az egyik legnépszerűbb Vacansoleil kemping. Egész nap sokféle szórakozási lehetőséget kínál a kisgyerekek és tinik számára egyaránt. A strand 800 méterre található.

Isamar Kemping

Isola Verde - Adriai tengerpart - Olaszország

Számos vízi - 7 úszó- - és 3 gyermekmedence, csúszdák, széles strand és egyéb szórakozási lehetőség - pl. lovasiskola - vár mindenkit. Kirándulási tipp: Velence, Chioggia.

Punta Spin Kemping

Grado - Adriai tengerpart - Olaszország

Nemzetközi kemping szuper tengerparton. Kitűnő a kisgyerekeknek. A tiniknek széles programválaszték: sportlehetőségek, szórakoztató programok.

Ca'Savio Kemping

Cavallino / Treporti - Adriai tengerpart - Olaszország

Tágas kemping, ahol sokféle vízi szórakozási lehetőség van a kempingen belül és kívül is, 4 medence, jacuzzi, homokos strand, mely sekély vize miatt ideális kicsi gyerekeknek.