Gyakori kérdések

Gyakori kérdések - Elökészületek

Mit vigyek magammal?

Kispárna és takaró általában található a mobilházakban. A sátrakba ezeket Önnek kell vinnie. Lepedőről és ágyneműhuzatról Önnek kell gondoskodnia. Figyelem: előfordulhatnak kivételek, ezekről az ártáblázatban talál tájékoztatást. Ne feledjen el törölközőket és konyharuhát vinni magával. Több kempingben van lehetőség ágyneműhuzat bérlésére. Ebben az esetben az ágyneműhuzatokat foglalásnál lehet kérni, a foglalási modul “Extrák” menüpontjában. Kollégáinkat a következő telefonszámon érhetik el: 06 1 870 0800.

Mikor kapom meg utazási dokumentumaimat?

Az utazási dokumentumokat a teljes összeg beérkezését követően és legkorábban 6 héttel indulás előtt a www.szemelyesvacansoleiloldal.hu -ról tudja kinyomtatni. Ezeket mindenképpen vigye magával a kempingbe, mert bejelentkezéskor el fogják Öntől kérni.
Amennyiben e-mailen szeretné az utazási dokumentumokat megkapni, kérjük, hogy ezt jelezze felénk telefonon vagy e-mailben. Amennyiben indulás előtt 3 napon belül foglal és a teljes összeg bankkártyával kieegyenlítésre kerül, úgy az utazási dokumentumokat a sikeres foglalást és fizetést követően néhány percen belül megkapja e-mailen is.

Utazási dokumentumai között találja a vouchert, hasznos információkat és utazási tippeket, pl. az autópálya matricákkal kapcsolatban.

Hol találhatok további információt az autópálya matricákkal kapcsolatban?

Az autópálya matricákkal kapcsolatban a Személyes Vacansoleil oldalon találhat további információt, illetve a voucheren.

Milyen utazási biztonsági szabályokat kell betartanom, ha külföldre utazom?

Különböző közlekedési szabályok vonatkoznak a különböző országokra. További információért kattintson ide 

Az utazási szabályokkal kapcsolatos további információkért keresse fel a nagykövetséget vagy egy tourinformot.

Hány órától lehet érkezni a kempingbe ill. hány óráig kell elhagyni azt?

Érkezni általában 16.00 és 19.00 óra között lehet.
A szálláshelyet általában 08.00 és 10.00 között kell elhagyni.
A pontos érkezési és távozási időpontok az utazási dokumentumban kerülnek feltüntetésre.

Érkezhetek-e az adott kempingbe a voucheren feltüntetett időpontnál korábban?

A voucheren feltüntetett érkezési időpont a kempingbe való hivatalos bejelentkezési időpontot jelenti.
A legtöbb kempingben megengedett a korábbi érkezés - a recepció nyitva tartásának függvényében -, valamint a kempingben lévő létesítményeket is használhatják előbb. A szálláshelyeket azonban csak a voucheren feltüntetett időponttól lehet elfoglalni.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy több kemping recepciója zárva tart a szieszta ideje alatt.