all.jpg

Nyeremény esetén választható kempingek

A Vacansoleil számos akciói és nyereményjátékai során Ön Vacansoleil utazási utalványt nyerhet. Az utazási utalvány prémium mobilház vagy bungalow-, illetve szafari sátor foglalására használható fel. 

Ha Ön egy Vacansoleil utazási utalvány szerencsés nyertese, kérjük keressen minket telefonon, hogy ellenőrizhessük az Ön által kiválasztott szállás elérhetőségét. A választható kempingek és szállások listáját az alábbi csatolmányban tekintheti meg. 
Az utazási utalvány foglalásra történő beváltása kizárólag telefonon lehetséges. Hívja prémiumkemping szakértőinket 06 1 870 0800-as telefonszámon. Az utalvány kempinghelyfoglalásra nem használható fel.

Icon Nyeremény esetén választható szálláshelyek listája kempingenként 2017 (326,2 KB) Icon Nyeremény esetén választható szálláshelyek listája kempingenként 2018 (303,2 KB)

 

 

Something went wrong. Please reload this page in a few minutes.
kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált - Összes ország, összes régió
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* Az ár már tartalmazza: az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további - a kempingben fizetendő - költségek (pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb.). Egyszerű, világos, meglepetések nélkül, ahogy ezt a Vacansoleil-nél már megszokhatta.